06-43013618 | info@zenbedandbreakfast.nl | KVK nr. 82141983 | BTW nr. NL 003647536B56

Welkom bij Zen b&b!

Zen B&B is gelegen in een zeer rustige wijk op loopafstand van de historische binnenstad van Dordrecht.

De Suite omvat een stijlvolle etage van 50 m2 met eigen ingang, toilet, douche en vloerverwarming.
De slaapkamer met walk in douche en kingsize bed van 180 x 210 cm is middels twee schuifdeuren verbonden met de zitkamer waarin het in twee heerlijke zitstoelen genieten is van uw ontbijt of de televisie met uw favoriete zender.
Tevens hebben onze gasten (tegen betaling) beschikking overeen privé parkeerplaats op 80 meter afstand van de b&b .Deze is gelegen op het terrein achter hotel Dordrecht.

Uw favoriete muziek kunt u door de gehele suite beluisteren door uw eigen smartphone via bluetooth te verbinden met ons systeem . .

De Rooftop omvat een stijlvolle ruimte van 34 m2, heeft een super king-size bed van 2.00m x 2.10m en is gelegen op de 2e verdieping van ZEN b&b.

Deze kamer heeft een eigen luxe badkamer van 9m2, vloerverwarming, een ruime inloopdouche, toilet, bidet en een badmeubel.

Het bijbehorende dakterras van 7m2, welke vanuit de badkamer bereikbaar is leent zich uitstekend om bij mooi weer het uitgebreide ontbijt te nuttigen, of heerlijk te genieten van de opkomende zon.

Het uitzicht vanaf het terras is bijzonder te noemen…men kijkt namelijk uit over stadstuinen, een mooi dakenpalet en men heeft prachtig zicht op de Grote Kerk.

Uiteraard beschikken beide kamers over gratis WI-FI en televisie.

U kunt bij ons fietsen huren (12,50 per fiets, per dag) en op 300 meter afstand is er een Albert Heijn aanwezig.

Ons streven is om het u als gast aan niets te laten ontbreken. Heeft u specifieke wensen om uw verblijf nog verder te veraangenamen, laat het ons dan gerust weten.

Het uitgebreide ontbijt met o.a. vers geperste jus d’orange serveren wij bij u op de kamer op een vooraf afgesproken tijd. U kunt zelfs aangeven of u uw eitje zacht of hard gekookt wilt. Mocht u speciale dieet wensen hebben dan kunt u dat uiteraard aan ons doorgeven.

Zen b&b biedt u optimale luxe en privacy voor een kort of langer verblijf in het mooie Dordrecht.

Tom & Vivian de Rijke