06-43013618 | info@zenbedandbreakfast.nl | KVK nr. 82141983 | BTW nr. NL 003647536B56

Zen bed & breakfast  in Dordrecht beloond met 5 tulpen!

Dordrecht 25-08-2018,

ZEN b&b in Dordrecht is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen.
Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. ZEN b&b ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest
van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:
Zen b&b is pas enkele maanden geopend, maar de eigenaar heeft alles uitstekend voor elkaar.
Hij is gelukkig ook al tevreden met het aantal bezoekers en naast Bedandbreakfast.nl, zal dat alleen maar toe gaan nemen door de goede mond op mond reclame. Zowel de B&B als de plaats Dordrecht zijn een bezoek meer dan waard. Eigenlijk is alles op orde in deze B&B qua gastvrijheid en faciliteiten. Als je binnenkomt is er een nisje en daar vind je in sierlijke letters je naam terug, een mooi welkom! Ook een pluspunt is de slaapruimte die afgesloten kan worden door de tussenliggende deuren.

Van alles is voldoende aanwezig en als gast grijp je nergens op mis. Er zijn veel restaurantjes in Dordrecht, maar eigenaar Tommie noemt zo de aanraders op. Alle musea die je in Dordrecht kunt bezoeken voegen veel toe aan de stad en na die bezoekjes kun je heerlijk tot rust komen op de heerlijke bedden bij Zen b&b.

“Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau.
De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.